Vyberte stránku

Byly časy, kdy ve mně zvířecí vzory na oblečení vzbuzovaly odpor. Tygří a zebří pruhy mi připadaly laciné a nevkusné, jenže po třicítce jsem asi zaslechla volání divočiny a zvířecí vzory najednou mému oku vysloveně lahodí. Jestli to je vytříbením vkusu nebo naopak ztrátou soudnosti, to nechám na posouzení čtenářům, faktem však je, že jsem pro náš eshop před časem objednala zásilku dlouhých plisovaných sukní s leopardím vzorem, a jelikož tam vybírám oblečení, které bych sama ráda nosila, není překvapením, že jedna z těch krásných sukní skončila i v mém šatníku. A že ta sukně byla trefa do černého, dokládají nejen objednávky mých zákaznic, ale i událost, která se mi přihodila o víkendu. 

Tchán slavil narozeniny, a slavil je ve velkém stylu, v hotelové restauraci s dobrým jídlem a pitím, hudbou a spoustou přátel, jejich dětí a dětí jejich dětí. Při této příležitosti jsem chtěla tchánovi i všem zúčastněným předvést, že se Winston dobře oženil, takže jsem sebe i děti náležitě upravila a načesala, Winovi vyžehlila takovou tu košili, která říká “hej, ani jsem se moc nesnažil, a podívej, jak vypadám dobře”, a sama jsem k přiléhavému černému roláčku oblékla právě svou leopardí sukni. S výsledkem jsem byla teda hodně spokojená, a celá oslava se vyvíjela nadmíru dobře. 

Dali jsme si řízky, dali jsme si tatarák, dali jsme si kanapky. V družném hovoru jsem seděla u stolu s mladší dcerkou na klíně, když tu náhle cítím na stehnech intenzivní teplo. Neznepokojilo mne to, jen jsem si pomyslela, že budu muset navštívit přebalovací koutek, teplo však vzápětí doplnil i vjem mokra, a to už mne naopak znepokojilo velmi. Dala jsem znamení Winovi, ať rychle popadne přebalovací tašku a nenápadně se se mnou a s dítětem odebere na toalety. Tam jsme bohužel zjistili, že situace je přímo kritická a žádá si okamžité svléknutí, téměř kompletní umytí a převléknutí dítěte a následné důkladné vyvětrání toalet. 

Inu, pro holčičku jsem náhradní oblečení měla. Pro sebe ne. Sukni jsem tedy svlékla, na zasaženém místě jsem ji, co to šlo, přeprala v umyvadle a vysušila pod fukarem na ruce, ale co si budeme povídat, výsledek nebyl stoprocentní. Při pohledu do zrcadla jsem však seznala, že leopardí sukně má tak báječné maskování, že to na ní vůbec nebylo poznat. Bohužel jsem se zcela nezbavila zápachu. Naléhala jsem na manžela, aby mi upřímně řekl, jestli je to hrozný a jestli smrdím, protože jsem měla dojem, že sama už mám čichové buňky poněkud ošálené, a Win mne ujišťoval, že je to úplně v pohodě a že vůbec nic necítí, navíc jsem navoněná a v sále už je stejně spousta zpocenejch lidí, takže to tam kdyžtak zanikne. 

Po zbytek odpoledne ale pořád krčil nos a ptal se mě, jestli to dítě není zase posraný, že něco cejtí, až jsem ho musela napomenout, ať na to proboha neupozorňuje, protože ten smrad, to jsem přes veškerou snahu pravděpodobně já. Nikdo jiný ale nic nezpozoroval, a tak považuji oslavu za úspěšnou. Leopardí sukně krom efektivního vzhledu prokázala i své další skryté kvality. A jestli ji chcete, na eshopu mám ještě dva poslední kousky. Jedná se o velmi praktické vybavení každé MILF a matky na mateřské dovolené.